info@bredang.nu

Gudstjänster

Gudstjänst

Varje söndag klockan 11.00 firar vi gudstjänst. Vi är en härlig blandning av människor, som samlas kring vår tro på Jesus Kristus.

Gudstjänsten innehåller bön, lovsång, predikan och en frivillig insamling till församlingens verksamhet. I slutet av gudstjänsten är det vanligt att vi inbjuder till bön och förbön. Vår tro och förväntan är att Gud själv är närvarande genom sin Ande i varje gudstjänst. Vi firar nattvard regelbundet.

Flera språk


Gudstjänsten är på svenska men tolkas även till engelska, spanska, arabiska och ryska. Hörlurar finns att hämta innan gudstjänsten och vi hjälper även till att ställa in rätt språk för den som är ny.

Söndagsskola

Under gudstjänsten har vi söndagsskola för alla barn mellan 3-12 år. Där får de på ett lekfullt och kreativt sätt ta del av Bibelns goda budskap och spännande berättelser.

Du som har mindre barn är välkommen att delta i gudstjänsten. Det finns mikrougn samt ett lek och amningsrum tillgängligt vid behov.

Fika & Gemenskap

Bredängs populära fika

Efter gudstjänsten fortsätter vi gemenskapen runt fikaborden. Den som kommer till oss för första gången bjuder vi på fika.

Alla är välkomna att fira gudstjänst med oss. Välkommen!